NEZAPAMĆEN SKANDAL U PINKOVIM ZVEZDAMA: Ceca usred emisije… (VIDEO)

18688
0
SHARE

Na snimanju emisije koja je na programu u subotu u 21 čas, žiri “Pinkovih zvezda“ napravio je pobunu! Njihov revolt je izazvala činjenica da su devet nikad boljih takmičara završili u baražu, a da su imali pravo samo jednog da puste u sljedeći krug. Da presiječe kod ove neprijatne odluke, glavnu ulogu je dobila upravo Ceca Ražnatović.

“Pa što meni uvijek ta najgora uloga“, upitala je ona Kalinića koji joj je odmah uputio odgovor: “Pa ti si srpska majka!“.

 

“Ako sam srpska majka onda neka prođe troje“, uzvratila je Ceca. Međutim, Milan je objasnio da su pravila takva da može samo jedan takmičar da prođe.

 

“Pravila su tu da se krše“, nije prestajala Ceca. A zatim je sa Borom u duetu zapjevala pjesmu “Pravila, pravila, da bi me udavila“. Onda se Miroslav ponudio da on preuzme tu odgovornost i tako Cecu liši te nezahvalne uloge.

 

Međutim, Ceca je i dalje nastavila da insistira da produkcija Pinka napravi izuzetak ove subote.Šta se do kraja desilo, saznaćemo sutra uveče kada je emisija na programu.

(Kurir)